• Het management
  • en begeleiden
  • van profvoetballers

op een transparante professionele wijze

dienst

Het management en begeleiden van profvoetballers op een transparante professionele wijze :

contract door erkende advocaat

Elk contract wordt afgehandeld met grondige dossierstudie door een erkende advocaat, Advocatenkantoor AD JUST, met een vestiging in de rand van de metropolen Antwerpen en Brussel.

transfers onder toezicht van gerechtsdeurwaarder

Transacties worden opgevolgd en handelingen worden vermeld in een tweetalig proces verbaal voor de betrokken partijen zodat bij controle duidelijk is dat alles op een wettelijke manier is verlopen.

vast percentage van 6 % op het bruto bedrag

6% is het vaste percentage dat wordt gerekend op het bruto loon en transfer. Ons doel is om transparant te zijn voor alle betrokken partijen alsook naar de overheid toe.

1% voor de jeugdwerking

Bij een transfer gaat 1% van de 6 % gaat naar de jeugdwerking van de uittredende club waar de speler actief is. Bij een contract-verlenging gaat er eveneens 1% naar de jeugdwerking van de club.

1% naar een goed doel, naar keuze van de speler

1% van de 6% gaat naar een goed doel naar keuze van de speler. Het goede doel dat wij zelf aanbevelen is het kinderkankerfonds van het “Prinses Elisabeth ziekenhuis UZ Gent”, organisatie Kadee.

in samenwerking met SPORTA

ACV-Sporta is de vakbond voor professionele en amateursporters. Een contract wordt alvorens het te tekenen, preventief doorgestuurd naar Sporta, om conflicten te vermijden.

Facturatie via advocatenkantoor op derdenrekening

De facturatie gebeurd via onze advocaat, AD JUST, op een derdenrekening. Vanuit deze rekeningen zullen de verrekende percentages zijn doel bereiken onder het nodige wettelijke toezicht.

professionele medische begeleiding en raadgeving

Herstellen van een blessure in de professionele praktijk van Move to cure uit Antwerpen. We werken ook preventief tegen blessures en fysieke achterstand met een maandelijkse check up.

Betalingen altijd via en op Belgisch rekeningnummer

Geen gebruik van belastingvrije bedrijven of buitenlandse rekeningnummers. Wij zijn 100% Belgisch. De bedragen en transacties moeten in België ten volle belastbaar zijn.

juridische dienst meldpunt voor ongeregeldheden

Naast het behartigen van belangen van spelers en clubs, treden we ook op als anoniem meldpunt voor spelers, clubleden, scheidsrechters e.a. die malafide voorstellen krijgen. Hou de sport zuiver!

Stop Complaining. Take action.

Make a Change!

het team

Direct live advies via Whatsapp

Facebook Messenger

Facebook Messenger
hello@connectmanagement.eu